Pages

måndag 13 september 2010

Veckans händelser

Denna vecka är det lite av varje som ska ske.
  • Taket ska färdigställas nu när mer pannor har kommit
  • Invändig putsning blev nästan färdigt förra veckan, färdigställs helt denna.
  • Snickarna kommer i slutet av veckan för att börja med invändiga väggar.
Själva ska vi bestämma kakel och klinker till båda badrummen, tvättstugan och hallen. Har samlat en del bilder som vi ska titta på ikväll, för att det förhoppningsvis ska bli lättare att välja när vi ska besöka butiken imorgon.

Vi måste också fixa avfuktare så fort vi får tätt i huset. Eftersom vi beställde alla dörrar så sent får vi försöka göra en tillfällig lösning. Garage och förrådsdörr får spikas igen med plywood och vid entrén sätts en begagnad dörr in så länge. Vår tidsplan är helt beroende av hur hög grad fukten är i  huset och tyvärr så regnade det en hel del innan vi fick på taket. Vi har lånat en elpanna så golvvärmen sattes igång för en vecka sedan och med det hoppas vi att avfuktningen går lite fortare.

Helgens arbete med den öppna spisen har gått väldigt bra och man kan redan se att det kommer bli ett fantastiskt resultat. Anders återkommer nästa helg för att fortsätta. I lördags var min brors son också med på bygget, han hjälpte Kenneth att röja upp runt huset. De höll på hela dagen och slet med trasiga takpannor, skräp och träplankor.

TACK för hjälpen Anders, Peter och Philip!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...