Pages

tisdag 14 september 2010

Badrum / Bathroom

Det är så mycket beslut ibland önskar jag att det bara kom in någon och valde åt oss. Känner press över att välja "rätt" kakel och klinker eftersom det ska sitta där i 15-20 år.
Till vårt badrum har vi redan köpt en badrumsmöbel. Nu är frågan vad som ska passa ihop med denna? Själv är jag lite inne på att måla den i högblankt svart, tycker att det matchar marmorskivan som är vit och svart. Kenneth vill absolut behålla den som den är. Vad  tycker ni? Infogar en svartbild på samma möbel som får representera att den skulle vara svartmålad.
Gillar inte speglarna kommer att köpa en stor avlång spegel med silver,guld eller svart ram, beroende på vad möbeln får för färg.

Till detta har vi tittat på diverse rutiga golv. Tror att det skulle kunna passa både om vi behåller möbeln som den är eller målar den svart.



Ja som sagt det känns som vi har en bit kvar till vi är helt klara med dessa beslut. Ni får gärna komma med förslag!

In English for my German friends!
The bathroom cabinet that we bought is right now as the left picture shows. I want to paint it black, but Kenneth want to keep it as it is. What do you think?

To this piece of furniture we need to choose some tiles. We have looked at some “chess” pattern tiles. But we can´t decide.

3 kommentarer:

  1. Helt klart den svarta möbeln! Å svart avlång spegel ovanför den. Varför inte kombinera golv à la bild nr 1 till detta. Grymt! /tim

    SvaraRadera
  2. Tack Tim för inlägget! Tycker som sagt att den är väldigt fin i svart!

    Just nu lutar vi åt det vackra betonggolvet (svart och grårutiga i nedre högra hörnet).

    Hälsa familjen!
    Liselott

    SvaraRadera
  3. Har ni varit inne på gamlamejeriet.com ? Verkar vara en butik för er.
    MVH Helen

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...