Pages

måndag 6 september 2010

Byggmöte

Idag har vi haft ett samordningsmöte med nästan alla entreprenörer som är fortsatt inblandade i vårt husbygge.

Pappa Allan som är kvalitetsansvarig höll i mötet och delade ut tidsprotokoll till alla, för att de ska kunna fylla i sin tidsåtgång och preliminärt när de beräknar att göra sitt jobb. Han kommer sedan att sammanställa allas tidsplan till en projekttidsplan för att få allt att flyta på så smidigt som möjligt. Detta kommer också att ge oss ett realistiskt inflyttningsdatum. Jag har fört protokoll idag över vad som sagts och vad vi kommit överens om. Ska renskriva idag eller imorgon och skicka ut till alla.

Eftersom en viss entreprenör vägrar städa upp efter sig får Kenneth agera städtant ikväll på arbetsplatsen. Själv måste jag jobba över, är hopplöst mycket efter. Tycker det är otroligt tråkigt när det blir dålig stämning och människor inte kommer överens. Tack och lov har det flutit på bra med den större delen av alla som vi haft samarbete med. Sänder ett stort TACK till alla som gjort ett gott arbete!

Kära vänner sänd gärna mycket ljus och kärlek i era tankar till oss och vårt blivande hem.

PS. Ett stort GRATTIS till våra kära vänner i Göteborg, som i Lördags blev föräldrar till en liten Märta. Välkommen till världen, Märta! DS

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...