Pages

tisdag 7 september 2010

Badrumsbelysning och beslutsångest

Efter vårt byggmöte har vi insett att beslut som vi trott låg längre fram i planeringen, helt plötsligt blivit bråttom med. Vi måste snarast bestämma kakel/klinker, badrumsbelysning och kök. Vi hade nog inte räknat med att leveranstiderna skulle vara så långa. På Torsdag morgon är ett köksbesök inbokat och kakelbutiken vet jag inte riktigt när vi ska passa in. Tillägger att vi började besöka köksbutiker redan i Maj så vi startar inte från noll. Detta blir det sista besöket innan beslutar oss för vem som ska leverera köket.

Har letat runt på nätet efter badrumsbelysning och sparat ner några fina exemplar, håll tillgodo! Leverantörerna är Markslöjd, Sanova och Lyktan Bankeryd.


Idag har jag beställt vår entrédörr. Skulle även hunnit beställa förrådsdörr och garageportar men det får bli imorgon. Det har tagit otroligt mycket tid att samla in priser för jämförelse. Jag har förstått att det är skillnad på dörr och dörr, men ändå kan jag inte komma över att det är så otroligt dyrt. Hur som helst känner vi oss jättenöjda med vårt val och ser fram emot att se resultatet. Kommer med bilder längre fram....

1 kommentar:

  1. Hej,
    Fastnade för den snygga badrumslampan med galler, som ni visar på bilden, och har sökt på de leverantörer som ni nämner men utan att hitta den!
    Kan ni tipsa var den kommer ifrån?
    Tusen tack!
    Lisa

    SvaraRadera

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...