Pages

måndag 15 november 2010

Serendipity

Har skrivit mycket om diverse bekymmer vi haft/har, så nu tyckte jag det var dags med att visa lite bilder på att bygget trots allt går framåt. Vi tycker  att vårt badrum blev otroligt fint! Det blev helt enkelt mycket bättre med det nya golvet än vad det hade blivit med det problemfyllda betonggolvet. Det är faktiskt en del annat som ändrats från orginalplanen men som i slutänden faktiskt blivit till det bättre. Det har helt enkelt blivit SERENDIPITY! och vad är nu detta? Jo.......


På väggen är det vanligt vit blankt kakel 15x15. Nedtill sitter kaklet rakt följt av en bård (se detaljbild). Ovanför är kaklet snedställt och avslutas högst upp mot taket med en rakt liggande platta. Golvet är en klinkermosaik  och heter Octagon White/Black.


Här kommer en bild från vårt sovrum. Väggfärg nästintill svart mot de vita pardörrar in till vår klädkammare. Det rutmönstrade golvet hör till tvättstugan.  Detaljbilden på elknapparna visar också lite av den rutiga tapet som jag lagt in bild på förut, denna tapet sitter i TV-rummet. Belysningsknappar och uttag kommer från Eljo och serien heter Renova.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...