Pages

torsdag 25 november 2010

Avtäckning av huset!

Murarfirman har nu putsat färdigt på ytongen och igår avtäcktes vårt inplastade hus.  För första gången på några månader kunde vi nu se vårt hus utan plast och byggställningar. Eftersom Kenneth hade tagit en semesterdag igår för att ordna upp diverse saker med huset var det också han som fick se det först. Det dröjde inte länge innan jag fick ett MMS med rubriken "jag såg det först!".

Kenneth är otroligt nöjd med husets exteriör, men jag ångrar vissa val. Tycker att färgen blev för "gul" hade velat att den skulle varit mer vit. Vi valde den brutna vita för att vi tyckte den gick bättre mot de gula takpannorna men med facit i hand önskar jag som sagt att vi tagit den vita.
Hoppas och tror att helheten kommer att bli bra, dvs när utebelysning är uppsatt och trädgården med gräsmatta och marksten är på plats.

Här kommer lite bilder på det avtäckta huset. Tyvärr är det snö på takpannorna så det går inte att få en helhetsbild med fasad och tak, men dessa bilder är inte de sista av huset som kommer läggas ut....





Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...