Pages

tisdag 23 november 2010

Garderober och kök...

Någon gång mellan 15.00 och 21.00 ska våra garderober levereras till huset. Dessa passade vi på att inhandla när IKEA hade kampanjen att köpa 3 stommar och betala för två. Från början var det tänkt att vi skulle ha vita garderobsstommar i klädkammaren, men när vi väl var på IKEA och såg att de även fanns i mörkgrått tog vi dessa istället. Till tvättstuga och hall höll vi oss till de vita stommarna.

Har även fått leveransbesked på vårt kök och det ska komma imorgon kl 10.00 och på torsdag kommer Ronny och Tobbe för att montera upp det. Däremot får vi vänta 3 veckor till på granit bänkskivorna.

Tyvärr har vi fortfarande problem med flytspackelfirman, de har varit på plats och slipat en del men golvet är inte bra ändå. De skulle varit färdiga igår men när killen som skulle lägga parkettgolvet kom, fick han i stor sett vända i dörren. Han sa att det inte gick att lägga något golv på så ojämn yta. Han lade ändå klart golvet i vardagsrummet de 1,5 meter som var kvar. Först fick han dock spackla över de värsta svackorna. Nu väntar vi på att flytspackelfirman ska ta sitt ansvar och åtgärda resterande rum. Kenneth ska möta dem vid huset idag.

Nu börjar vi räkna ned dagarna tills vi får flytta in, så nära.... men ändock så mycket kvar att göra...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...